menu
Moss Lufthavn Rygge
Infostation har vært leverandør helt fra oppstarten av Moss Lufthavn Rygge (MLR). Vi har levert alle informasjons-skjermer (DS) som er montert med spesialfester i taket og på veggene på hele flyplassen. FIDS (Flight Information Display System) som benyttes på MLR er utviklet av infostation. Dette dekker all lufthavn-relatert informasjon fra check-in skranker til avgang, gate, ankomst, bagasjeinformasjon og en rekke interne "staff" informasjonsskjermer.
Coop Mega Norge
Infostation vant kontrakten om å utvikle, designe og produsere stasjoner for alle
Coop Mega butikkene i Norge.
Stasjonene har 23" touchskjerm, strekkodeleser, thermoskriver og brosjyreholder. De viser middagstips, oppskrifter og kan skrive ut menyforslag og handlelister.
Enhetene er også forberedt for scanning av varer for pris og innholdsinformasjon.
Forsvaret/ISS
Infostation har levert et stort antall løsninger og infostasjoner til alle ISS kantinene i Forsvaret fra Kristiansand i Sør til Kirkenes i Nord. I tillegg har vi levert og montert Digital Signage POP-skjermer, som viser dynamiske oppdaterte menyer og kampanjer.
Alle stasjoner, skjermer og det trådløse nettverket i den enkelte kantine driftes og supporteres av vår tekniske avdeling.
Coop Extra Norge
Alle Coop Extra Butikker i norge utstyres med en rekke inspirasjons, reklame og informasjonskjermer fra infostation.

Våre Digital Signage løsninger er spesialtilpasset Coop Extra sitt behov og viser alt fra profilkampanjer til ekstraherte data fra Coop sine SAP databaser som viser grafer av butikkens omsetning time for time.


Rikshospitalet
Rikshospitalets spesialavdeling for epilepsi har i en årrekke benyttet stasjoner, trådløse nettverk og Netcafè løsninger fra infostation. Løsningen levert av infostation er tilpasset pasientgruppen med hensyn til utforming og flimmerfrie skjermløsninger.
Utdanningsforbundet
Et nytt designoppdrag ble tildelt infostation da Utdanningsforbundet bygget sitt kurs og konferansesenter "Smykkeskrinet" i Oslo.

For å plukke opp bygningens arkitektur og design konstruerte og produserte vi stasjoner i Lexan ( plexiglass) og rustfritt stål.


Den Norske Opera & Ballett
Når vår nasjonale stolthet Den Norske Opera & Ballett ble bygget fikk Infostation oppdraget av arkitektene i Snøhetta å utvikle "designer" infostasjoner. Kravet var benyttelse av 10mm tykke brunerte stålplater men samtidig skulle konstruksjonen se lett og luftig ut.

Foruten flere stasjoner i stål har Infostation levert
billettskrivere i spesialglass.

Ålesund & Sunnmøre
Infostation har utviklet et publiseringsverktøy for turistkontoret i Ålesund.

Dette er et webbasert system som viser kalenderbasert informasjon på store DS-skjermer.

På denne måten har alle oversikt over aktiviteter og "hva som skjer" i Ålesund.